Чекаємо на Вас:
Вишневе, вул.Київська, 2л

Телефонуйте:
+38(050) 011-02-88

В AURUM
період «Яскравих знижок»

Знайдіть час для себе вже сьогодні. Літо минає надто швидко. Десь між роботою, спекою чи зливою. Ні, навіть під час роботи, спеки та зливи дозволяйте собі більше радості. Наші ювелірні прикраси існують саме для цього – дарувати радість і красу.

В AURUM період «Яскравих знижок».

З 16 серпня по 18 вересня купуйте улюблені прикраси зі знижкою до 65%.

Маємо для вас короткий путівник для вигідних покупок протягом місяця:

1. Знижка до 17% на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння.
2. Знижка до 60% на золоті прикраси без вставок дорогоцінного каміння.
3. До 30% на срібні прикраси.
4. 20% на ікони, обереги та дитячі подарунки.
5. 64% на золоті обручки без дорогоцінних вставок при купівлі 1 шт. у чеку та 66% - при купівлі від 2- одиниць зазначених прикрас у чеку.

До кожної з названих вище знижок додається також знижка за дисконтом клієнта. Знижки не розповсюджуються лише на уцінені вироби, що відмічені кольоровими бірками.

На золоті прикраси з дорогоцінними вставками, що відмічені червоним стікером, надається знижка 50% до ціни, вказаної на бірці. Зберігається акційна цінова пропозиція на срібні прикраси, ікони з кольоровими бірками. Ціна на бірках остаточна, дисконт клієнта також не діє. Зберігається цінові пропозиції 2145; 2250; 2300 та 2500 грн/г на золоті прикраси, що відмічені жовтими та сірими стікерами. Знижка до Дня народження відповідно до умов Дисконтної програми та знижка Захисника на період акції дійсні.

Приємних покупок! До зустрічі в AURUM.

Повернутися до акцій

 

© Copyright 2023 Cherrymall.com.ua