Чекаємо на Вас:
Вишневе, вул.Київська, 2л

Телефонуйте:
+38(050) 011-02-88

Спекотний Weekend в AURUM

Не поспішайте прощатися з літом. Воно ще може приємно вас здивувати. В магазинах AURUM найспекотніші вихідні попереду – з 15 по 17 вересня. Акція «Спекотний Weekend до 70%» – найкращий час для ваших ювелірних покупок.

Пропонуємо знижку на золоті прикраси без дорогоцінних вставок до 60% + додаткову знижку 5%. І не забуваємо про дисконт клієнта. Виняток – уцінені вироби, що відмічені кольоровими стікерами та золоті обручки.

Пропонуємо також знижку на золоті прикраси з дорогоцінними вставками 17%, без знижки за дисконтом клієнта. Знижка не актуальна для уцінених виробів, що відмічені кольоровими стікерами.

Не пропустіть знижку 30% на срібні прикраси + додаткову знижку 10%. Та 20% на ікони, обереги, дитячі подарунки + додаткову знижку 5%. Дисконт клієнта дійсний. Знижки не розповсюджуються на уцінені вироби, що відмічені кольоровими бірками.

Встановлюється фіксована ціна за 1 грам на вибрані золоті прикраси без дорогоцінних вставок із категорії «уцінка», що позначені:

- жовтими стікерами – ціна 2300 грн/г та 2250 грн/г на золоті обручки;

- сірими стікерами (окрім обручок) – ціна 2500 грн/г;

- обручки, що позначені сірими стікерами – 2150 грн/г.

Дисконт клієнта з цією категорією товарів не дійсний.

На золоті прикраси з дорогоцінними вставками, що відмічені червоним стікером, надається знижка 50%. Зберігається акційна цінова пропозиція на срібні прикраси, ікони з кольоровими бірками. Ціна на бірках остаточна, дисконт клієнта не діє.

Натомість, знижка до Дня народження відповідно до умов Дисконтної програми та знижка Захисника на період акції актуальні.

Час для вигідного ювелірного шопінгу. Найкращі акційні пропозиції – в AURUM.

Повернутися до акцій

 

© Copyright 2023 Cherrymall.com.ua