Чекаємо на Вас:
Вишневе, вул.Київська, 2л

Телефонуйте:
+38(050) 011-02-88

Бонус від Миколая в AURUM

Зиму зустрічати приємніше в очікуванні свята. Чарівний Миколай, а за ним і Різдво та Новий рік – це магія родинного затишку.

Святий Миколай поспішає з дарами радості, аби втішити, нагородити, і нагадати, що добро завжди перемагає темряву.

Компанія AURUM допоможе чарівнику, аби всі знайшли під подушкою те, про що мріяли. Акція «Бонус від Св. Миколая» триватиме з 2го до 6го грудня 2023 р. Готуємо для вас приємні сюрпризи:

Усім покупцям, що у період акції здійснили покупку на суму 3000 грн і більше (сума 1 чеку з вирахуванням усіх діючих знижок), надається можливість витягти скретч-карту з прихованим промокодом на додаткову знижку. Перелік знижок, які розігруються: 2%, 3%, 5%, 10%. Зазначені знижки одноразові та мають термін дії 02-06.12.2023.

Вище зазначені знижки не діють на уцінені категорії товару та вироби з фіксованими цінами, що позначені кольоровими стікерами та цінниками. Ці знижки не сумуються зі знижкою Захисника та іншими знижками за промокодами (обирається одна з них).

Знижка до Дня народження діє відповідно до умов Програми лояльності. Бонуси нараховуються та отоварються.

Кожен потребує казки – скільки б вам не було років. Влаштуйте свято для найрідніших і відчуйте його затишок. Станьте для когось чарівником – і нехай це буде навзаєм.

Мрії здійснюються з AURUM!

Повернутися до акцій

 

© Copyright 2023 Cherrymall.com.ua