Чекаємо на Вас:
Вишневе, вул.Київська, 2л

Телефонуйте:
+38(050) 011-02-88

Сонячні знижки до -65%

Поки хтось ловить зайку🐇

ти лови 👏 РОЗГРІБАЙКУ

Це СУПЕРСЕЙЛ🦊 у Фокстрот!!!

Ціни навпіл???😱

Вай нот!

До -55%🔥 на грандіозний асортимент техніки

❗️смартфони❗️зарядні девайси❗️дрібна побутова техніка❗️велика побутова техніка❗️ноутбуки❗️телевізори❗️аксесуари ✅ товари для дому

💰 діє кредитна пропозиція

🚚 і безкоштовна доставка

Нагрібай стільки ґаджетів, скільки донесеш😉

Юридична інформація:
АКЦІЯ ДІЄ З 23 ТРАВНЯ ПО 12 ЧЕРВНЯ 2024 РОКУ ВКЛЮЧНО В МЕРЕЖІ МАГАЗИНIВ ТМ «ФОКСТРОТ» НА ВСІЙ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ (КРІМ АР КРИМ ТА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ) ТА В ІНТЕРНЕТ МАГАЗИНІ FOXTROT.UA.
В період та на території дії акції, покупці мають право отримати знижку до 55% на акційні товари що зазначені в офіційних правилах Акції. Знижка розповсюджуються не на всі товари. Знижка не розповсюджується на товари, що приймають участь в інших акціях та рекламних пропозиціях. Пропозиція не діє у випадку придбання товарів в кредит за кредитними програмами банків-партнерів. Перелік та кількість товарів, що беруть участь в даній акції обмежений та зазначається в офіційних Правилах акції. Організатор акції залишає за собою право змінити перелік товарів, що беруть участь в цій акції, а також змінити розмір знижки на товари, що беруть участь в цій акції. У випадку закінчення в зазначеному вище магазині ТМ «Фокстрот» товарів, що приймають участь у акції, вважається, що в цьому магазині акція закінчилася достроково. Про умови та детальний перелік товарів, що беруть участь в акції, дізнавайтеся в офіційних Правилах акції на сайті foxtrot.ua, у продавців-консультантів магазинів ТМ «Фокстрот» або за телефоном 0 800 300 353 (дзвінки безкоштовні в межах України з номерів українських операторів) У випадку закінчення у конкретному магазині ТМ «Фокстрот» товарів, що приймають участь у відповідній акції, вважається, що в цьому магазині така акція закінчилася достроково.

Повернутися до акцій

 

© Copyright 2024 Cherrymall.com.ua