Чекаємо на Вас:
Вишневе, вул.Київська, 2л

Телефонуйте:
+38(050) 011-02-88

Урочистий початок осені в сяйві діамантів

Вітаємо в новому сезоні! З метаморфозами природи, час змінювати настрій та переглянути особисту скриньку з прикрасами. Готуєтесь до продуктивної роботи чи, можливо, ще прагнете зловити тепло оксамитового сезону — ваш образ потребує блиску.

Підберіть ювелірні прикраси, що роблять цю осінь особливою, в межах акції «Знижка на Діаманти до 80%»*, що діятиме в мережі AURUM з 02.09 по 30.09.2024 включно. В цей період клієнтам надаються фіксовані знижки на ювелірні прикраси зі вставками дорогоцінного каміння (діамант, рубін, смарагд, сапфір):

  • 70% до ціни на бирці на товари, відмічені сірими цінниками та/або жовтими наліпками;
  • 75% до ціни на бирці на товари з сірими цінниками та/або помаранчевими наліпками;
  • 65% на усі ювелірні прикраси ТОВ «ТД «Ювелірпром».

Дисконт клієнта та інші знижки неактивні. Бонуси за програмою лояльності нараховуються, але не отоварюються. Також клієнти можуть придбати ювелірні прикраси зі знижкою по прайсу до 45%, скориставшись дисконтом.

Модні критики пророкують популярність майбутньої осені довгих сережок та моделей chandelier, чокерів та багатошарових кольє, прикрас зі вставками зеленого кольору та комбінацією перлин і діамантів, масивних підвісок на тонкій основі.

Окрім трендових прикрас зверніть увагу на інкрустовані каблучки для заручин і весільні обручки, якщо ви саме наважились на такий важливий крок. Привітайте юних леді з навчальним роком у школі чи вступом до вишу, підібравши витончені моделі виробів під ніжний вік.

З мультибрендовим ювелірним магазином AURUM ви можете дозволити собі змінюватись щосезону і навіть частіше.

* - Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців-консультантів магазину.

** - Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених цінових пропозицій та знижок, враховуючи особливості періоду військових дій в Україні.

Повернутися до акцій

 

© Copyright 2024 Cherrymall.com.ua